L'aiguardent

L'Esperit de Comte

L'Esperit de Comte és la marca registrada sota la que es comercialitza l'aiguardent i les pastes típiques de Prat de Comte.

A la botiga l’Esperit de Comte, a la plaça de l’església, a la botiga de la Iolanda al carrer de Sant Salvador, al Bar Fontcalda al carrer Josep Major, al Restaurant Ca l’Àngels al carrer de la Font, i a la botiga de queviures a la Carretera de la Fontcalda hi podeu trobar aquells aiguardents elaborats per a la venta com son l’aiguardent blanc, d’herbes, torrat, de cafè i la crema d’aiguardent.

A l’antic forn de pa hi podeu trobar les pastes típiques i altres productes.

Una caixeta de pastes i una ampolla d'aiguardent són un bon record de la Festa i un gran obsequi.

Les varietats del destil·lat són molt amplies. A la Festa de l'Aiguardent podeu tastar diferents tipus d'aiguardents dels mestres aiguardenters que innoven en varietats any rere any. També cada any els acompanyen tastos d’algun destil.lat convidat, aquest any seran el Sake i la Ginebra.

A la destil.leria municipal on hi ha el gran alambí en Xavi Vinya, mestre aiguardenter expert, us explicarà els processos d’aquest ofici, i si us animeu, a la plaça de l’Església, podeu adquirir un alambí per a practicar-lo des de casa vostra.